Proseccond to None

Proseccond to None

Proseccond to None - en simpel og lækker boblende cocktail

Proseccond to None er en boblende og smagsfuld cocktail, der gør enhver anledning en smule mere lækker. Cocktailen består af Prosecco, økologisk hyldeblomstlikør, Angostura Bitter, en sukkerknald samt kort og klemme til at pynte kanten af glasset. Cocktailen er oplagt som velkomstdrink, til desserten eller til særlige anledninger – f.eks. en gråvejrsmandag.

I takt med at sukkerknalden med Angostura Bitter langsomt opløses i glasset, vil smagen af cocktailen skifte karakter til en sødere og mere aromatisk cocktail. Smagen af cocktailen afhænger således af, hvor hurtigt man drikker den.

Cocktailen er inspireret af den klassiske Champagne Cocktail. Én variation af Champagne Cocktail kan dateres helt tilbage til Jerry Thomas' Bar-tenders Guide – How to Mix All Kinds of Plain and Fancy Drinks - udgivet i 1862 – der anses som ”faderen” af amerikansk mixologi.

Tip: Eksperimentér med andre slags likører og mousserende vine, og forkæl dine gæster med din helt egen signatur velkomstcocktail – eller brug blot vores (vi siger det ikke til nogen).

 

Sådan gør du

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

  • 10 cl Prosecco fra Bottega Gold
  • 2,5 cl Økologisk Hyldeblomstlikør fra Queens
  • 2-4 dråber Angostura Bitter
  • 1 stk. Sukkerknald
  • 1 stk. Kort og klemme

 

Opskrift

  1. Køl Prosecco, Hyldeblomstlikør og glas (Champagneglas) ned forinden.
  2. Læg en Sukkerknald i bunden af glasset, og tilføj Angostura Bitter.
  3. Hæld Hyldeblomstlikør, efterfulgt af Prosecco, i glasset.
  4. Rør forsigtigt rundt i glasset, så Prosecco og Hyldeblomstlikør blandes.
  5. Pynt med 1 stk. kort på kanten af glasset, og nyd cocktailen i godt selskab!

Ældre posts Nyere posts