Guide: Vores bud på 3 festlige nytårscocktails

Guide: Vores bud på 3 festlige nytårscocktails

Vil du servere festlige, spændende og eksklusive nytårsdrinks og -cocktails til dine gæster nytårsaften? Vi har samlet vores bud på drinks og cocktails, der vil gøre sig godt nytårsaften. Med udgangspunkt i, at der er mange forskellige præferencer inden for cocktails, har vi sørget for, at udvalget byder på noget for enhver smag.

For at gøre det nemt at lave lækre cocktails til en festlige nytårsaften derhjemme, er det muligt få alle cocktailene som en Spiritium cocktailpakke. En cocktailpakke indeholder alle de nødvendige ingredienser, for at lave minimum 6 kvalitetscocktails. Så undgår du at skulle på jagt efter den helt rigtige likør, sirup, citrusfrugt eller anden ingrediens, der er essentiel for at gøre din cocktail perfekt.

Er du helst fri for at vælge blandt de mange cocktail-muligheder? Så kan du også vælge vores eksklusive nytårspakke, som vi lancerer hvert år op til nytår. Nytårspakken indeholder alt du skal bruge for at kreere 8 festlige og delikate cocktails, du kan servere for dine gæster nytårsaften. Læs mere om årets helt unikke nytårscocktail her.

Mangler du lækre, farvestrålende gourmetsnacks til timerne før og efter nytårsmiddagen? Eller et cocktailshaker sæt, så du er helt klar til at mixe de bedste nytårscocktails? Så besøg vores side for snacks og tilbehør og bliv inspireret. 

 

Nytårsdrinks og -cocktail opskrifter til et nytår med kulør

Nytårsaften er for de fleste lige med fest og farver – og farverige cocktails i kontrast til champagnen. Og er du mere til en black 'n' white nytårsudsmykning, vil de farverige cocktails også stå flot ud mellem den mere ensfarvede pynt. Herunder finder du opskrifter til vores bud på eksklusive og lækre nytårsdrinks og -cocktails.

 

Nytårscocktailen 2021: Thyme For Champagne

Nytårscocktailen 2021

ENDELIG er årets nytårspakke landet, og den er dit perfekte side-kick til årets festligste aften.

Med lige dele glimmer og bobler, vil dine gæster helt sikkert huske dig for aftenens lækreste og flotteste cocktail.

Cocktailen er en frisk, lettere cocktail, der både kan gå som velkomstdrink, til forretten eller træde i stedet for midnatsboblerne. 

I samarbejde med nogle af de fedeste danske producenter, har vi specialproduceret både en one-of-a-kind gin og sirup til årets nytårscocktail. 

Cocktailen er derfor lavet med en Limited Edition økologisk champagnegin fra danske Herbie, og en nytårssirup på mousserende vin og citrontimian fra Sorring Bær. Den får en smule syre fra citronsaft og et par dråber orangebitter til at hente en anelse sødere citrusnoter fra appelsin. 

Cocktailen har derfor en fremtrædende vinøs smag og er toppet med en særlig cocktailegnet danskvand fra Bornholms Kildevand for en ægte nytårsboblende fornemmelse.

Intet nytår uden glimmer - ej heller årets sidste cocktails - så nytårscocktailen har i år fået spiselig guldglimmerkant til at fuldende nytårslooket.

 

Bestil Thyme For Champagne cocktailpakken

 

Golden Royaltea

Golden Royaltea
En Golden Royaltea vil med garanti være lækkert og dekadent blikfang til nytårsfesten. Det gyldne og skummende udtryk kombineret med en honningsød og syrlig smag gør cocktailen til den ideelle nytårsdrink.
Opskriften er egentlig en krydsning mellem French 75 og den klassiske cocktail Bee’s Knees. Golden Royaltea er en let og frisk drink, der pibler let på tungen med fokus på smag, kvalitet og selskabelighed. Med andre ord den perfekte drink til nytårsaften.
Cocktailen består af Copenhagen Sparkling Tea, LSD Gin, Atzen honning og citronsaft. Til sidst, men ikke mindst, pyntes drinken med spiseligt guldstøv for at understrege den festlige atmosfære bag cocktailen. Se opskrift på Golden Royaltea lige her.


Bestil Golden Royaltea cocktailpakken

 

French 75

French 75

En oplagt nytårscocktail er French 75, da det er en lækker, syrlig og sød cocktail med blandt andet champagne. French 75 er en klassisk cocktail med oprindelse i tiden omkring Første Verdenskrig. Den har efter sigende fået sit navn efter en fransk kanon, ‘Canon de 75 modèle 1897’. Cocktailen ”slår” nemlig så hårdt, at det føles som at blive ramt af den franske kanon.

Dette ry er sandsynligvis opstået grundet den modige kombination af champagne og gin, der er med til at gøre cocktailen lækker, men stærk. Du finder opskriften og alle ingredienserne til French 75 her.

 

Bestil French 75 cocktailpakken

 

Den anderledes nytårscocktail: Pornstar Martini

Pornstar Martini
Pornstar Martini er en lidt anderledes nytårscocktail, som er super festlig og smagfuld, med en boblende sidevogn. Det frække og udfordrende navn er kommet til drinken, idet skaberen af den tænkte, at det nok er en sådan slags cocktail, man vil kunne se pornostjerner have i hånden. Det er altså en nytårscocktail til de vovede personer, der nyder smagen af unik luksus.
En Pornstar Martini, der også går under navnet Maverick Martini, indeholder vodka, passionsfrugt, limesaft og bobler. Den garvede cocktail-connoisseur vil med det samme indvende, at Martinis ikke traditionelt set indeholder vodka, men gin. Cocktailen serveres blot typisk i et Martiniglas for et frækt og dekadent udtryk. 
Spritiums forslag til en lækker Pornstar Martini til nytårsaften består af vodka med noter af lakrids, passionsfrugt mixer, økologisk limesaft og tørrede skiver af passionsfrugt. Dertil en sidevogn af boblende Prosecco Brut for at cementere følelsen af fest og glade stunder – helt i tråd med alt det vi forbinder med en fantastisk nytårsaften. Se opskrift på Pornstar Martini her.


Bestil Pornstar Martini cocktailpakken


Hvis du søger ideer til andre spændende cocktails, kan du gå på opdagelse i vores mange cocktail opskrifter. Her kan du finde cocktails med netop de ingredienser, du kan lide.
 

Spiritiums Cocktailklub

Skal du prøve noget nyt i det nye år? Så bliv medlem af Spiritiums cocktailklub. Hver måned lancerer vi en ny og spændende cocktailpakke. I pakken er der alt, hvad du skal bruge for at lave månedens cocktail – altid med ingredienser af højeste kvalitet, samt fokus på økologisk og lokalt, så vidt det er muligt.
Som medlem af Spiritiums cocktailklub får du adgang til en lang række fordele hos producenter og cocktailbarer samt særlige Spiritium-rabatter m.m. Du kan vælge at få leveret månedens cocktailpakke hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned. Læs mere om Spiritums cocktailklub og vores cocktailabonnementer her.
Hos Spiritium går vi højt op i vores kundeservice og gør alle dage vores bedste for at levere de bedste cocktailpakker til dig – altid i kombination med ny og spændende cocktail-inspiration. Du kan se vores andre tilfredse kunders anbefalinger her.

Ældre posts Nyere posts