Nyheder, historier & opskrifter

10 Hurtige Til A Verre

Læs med her, når vi stiller Christian Tang (stifter af A Verre) 10 hurtige spørgsmål om A Verre, hvordan det hele startede, idéen bag produkterne, processen, forskellen på såkaldt ”free form spirit” og ”alm.” spiritus og meget mere.

Læs mere →


Tea & Tea - En cremet og frisk oolong-te cocktail

Tea & Tea er en kompleks smags-eksplosion af en cocktail (Tea & Tea / TNT, get it?...), der består af en håndfuld lækre produkter fra det danske destilleri og bryggeri A Verre.

Læs mere →


EtOH Spirits – Spiritus uden grænser

Med cocktailpakken Not-A-Whisky Sour, har vi arbejdet sammen med den københavnske spiritusproducent EtOH Spirits, som har leveret en speciallavet whisky-inspireret spiritus til alle os i Spiritium Cocktails’ cocktailklub. Læs med her og bliv klogere på EtOH Spirits, Ficus Spritus, forskellen på whisky og såkaldt ”fast-whisky” og hør, hvilken modtagelse de har fået fra whiskyforhandlere.

Læs mere →


Not-A-Whisky Sour - Et fremtids-twist på den klassiske Whiskey Sour

Not-A-Whisky Sour er en cocktail i sour-kategorien, der balancerer syrlighed, sødme og komplekse urtenoter. Cocktailen består af en specialproduceret spiritus fra EtOH Spirits kaldet Ficus Spritus, økologisk citronsaft, økologisk sukkersirup fra Sorring Bær, Angostura Bitter og et maraschinokirsebær til at pynte cocktailen (cherry on top).

Læs mere →